Beurzen en Evenementen

Scandinavian Oldtimer Tours, TROLL TRAVEL bv staat op een aantal beurzen en evenementen in Nederland en België. Bij de stand kunt u kennis maken met onze medewerkers en uitgebreid informatie verkrijgen over het touraanbod.

Nationale Oldtimerdag – Lelystad

De Nationale Oldtimerdag in Lelystad is het jaarlijks terugkerende festijn voor historische automobielen, dat plaatsvindt op zondag 18 juni 2017 (vaderdag). Het evenement heeft een uniek podium aan de boorden van de vroeger zo onstuimige Zuiderzee (Bataviaboulevard Lelystad). Ieder jaar weten ruim 400 vintage, veteran en classic cars de weg naar dit unieke podium te vinden. Deze oldtimermeeting is uitgegroeid tot de grootste in haar soort in ons land en is gratis toegankelijk. Wij hopen u tijdens de 33e editie te ontmoeten.

Vakantiebeurs Utrecht 2018

Vakantiebeurs Utrecht wordt gehouden in de Jaarbeurs van 10 tot en met 14 januari 2018. Wij zijn vertegenwoordigd als Generaal Agent van Smyril Line. Rederij Smyril Line verzorgt de verbinding per ferry tussen Denemarken, Færøer Eilanden en IJsland. U kunt de overtochten en complete pakketreizen met eigen auto of motor bij ons boeken. De nieuwe catalogus 2018 met tarieven, dienstregeling en reisarrangementen ligt voor u klaar! U vindt ons op de beursvloer bij IJsland, bij Noord-Europa.

Aircooled Winterfest 2018 – Rosmalen

6 en 7 januari 2018 staat de 27e editie van het Aircooled Winterfest (voorheen Kever Winter Festijn) op het programma in het Autotron Rosmalen. Dit jaar kunt u weer genieten van de mooiste Volkswagens op het podium, de onderdelenmarkt met swapmeet, VW-specialisten met het mooiste Keveraanbod,  een showpaddock buiten met honderde Kevers en Bussen, tal van merkenclubs, een prijzenfestijn en natuurlijk ontbreekt de Cool Room weer niet op de bovenverdieping. Aircooled Winterfest 2017 was een groot succes!

InterClassics Maastricht 2018 – Maastricht

InterClassics & TopMobiel heet InterClassics Maastricht. Een nieuwe naam voor een gevestigd evenement. Van donderdag 11 t/m zondag 14 januari 2018 beleeft InterClassics haar 25e editie in MECC Maastricht.
Eén sterke Europese merknaam. InterClassics timmert internationaal flink aan de weg met in november 2017 de editie van InterClassics in Brussels en in januari 2018 een nieuwe editie in Maastricht. Een belangrijke reden voor de naamverandering: één sterke merknaam voor de twee meest gerenommeerde klassieker beurzen van de Benelux.
Het concept InterClassics blijft onveranderd. Een hoogkwalitatieve beurs met de nodige aandacht voor aankleding en presentatie. InterClassics biedt de bovenkant van de markt aan op het gebied van autohandel en show. Een klassieke autohandel beurs waar vele auto’s van eigenaar zullen wisselen. Uiteraard worden ook automobilia, onderdelen en aanverwante artikelen te koop aangeboden en vormen de klassieke automobiel clubs een belangrijk onderdeel van de beurs.

Antwerp Classic Salon 2018 – Antwerpen

Van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart 2018 wordt de 41e Nationale Classic Car beurs voor de BeNeLux Landen gehouden in de Expo van Antwerpen. Het aanbod van internationale oldtimer- en classiccarhandelaars en gespecialiseerde restauratiebedrijven (uit België, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Nederland en Zwitserland) wordt weer bijzonder rijkelijk en exclusief. Op 20.000 m2 verdeeld over 4 hallen presenteren zich 350 exposanten. Meer dan 400 automobielen worden te koop aangeboden, waarvan vele van eigenaar verwisselen.